Léonie's Granola Handmade in Belgium

Genoeg energie om
uren door te gaan

Leonie’s granola’s zijn op en top Belgisch. Heerlijk crunchy gebakken in de oven. Ze garanderen je een gezonde portie vezels, vitamines en mineralen. Ideaal om je dag te starten en urenlang energiek te blijven. Geniet ervan!

Tip: vervang je gewoon ontbijt door granola

Hou je van afwisseling? Zin in iets nieuws? Dan zijn
Leonie’s granola’s een perfecte keuze. Lekker
anders dan je traditioneel ontbijt.

Blijf in topvorm

Wist je dat noten, zaden en pitten
poly-onverzadigde vetzuren bevatten?
Die zijn erg goed voor je.

De omega 3-vetzuren zijn bijvoorbeeld essentieel voor je gezondheid. En dankzij de volle granen krijg je veel vezels binnen. Die bezorgen je een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel weer honger krijgt.

100% plantaardig, vanbinnen én vanbuiten.

Bij Léonie’s hechten we veel belang aan de natuur. Dat zie je aan de (h)eerlijke ingrediënten die we gebruiken in onze granola’s, maar dat alleen is niet genoeg.

Voortaan kan je onze vegan friendly producten in een nieuw, duurzaam jasje vinden. Hiermee besparen we tot maar liefst 3 ton niet-recycleerbaar plastic per jaar! Zo dragen wij ons steentje bij aan een groene toekomst. Doe jij ook mee?

Met veel liefde klaargemaakt!

Onze granola’s maken we met veel liefde en zorg klaar. Dat proef je! Pitten, pecannoten, amandelen, kokos, chocolade, abrikoos. Wat is jouw favoriete mix om de dag te beginnen?

Waar te koop

Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize